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QUESTION:  
 
Section 6.2.3.6 states that a machinery room in a basement has to have a 
ventilation rate that is continuously operated at the emergency ventilation 
rate.  I would like to get an interpretation on the definition of a basement.   
 
As an example, if a machinery room is 25 feet high, is part of a larger 
structure, built into a hill and the floor of the machinery room is 10 to 12 feet 
below grade, would it be considered a basement? 
 
 
REPLY: 
 
The local code typically defines whether or not a given area is classified as a 
basement, and we respectfully refer you to the building code official and any 
other authorities having jurisdiction. 
 
 
COMMITTEE ACTION: 
 
None. 
 


